ZÁKAZNICKÝ SERVIS
NON STOP +420 539 000 290
PO-PÁ 9-18.00,

Víza Indie

Zajistíme vám VÍZOVÝ SERVIS k letence za zvýhodněnou cenu! Poskytujeme konzultační servis pro získání potřebného víza. Napište nám


Velvyslanectví Indické republiky
Milady Horákové 60/93
Praha 7
170 00
Czech Republic
00420-257 533 490
00420-257 533 378
india@india.cz, amboffice@indi­a.cz, hoc@india.cz, sshoc@volny.cz, com­merce@india.cz
po-pá 9:00-13:00 13:30-17:30

Embassy of the Czech Republic
50-M, Niti Marg, Chanakyapuri
New Delhi
110021
India
009111–26110205
009111–26886221
newdelhi@em­bassy.mzv.cz

 

Na základě sdělení Ministerstva zahraničních věcí České republiky informujeme, že od 26. února 2016 mohou občané ČR za určitých podmínek obdržet indické elektronické turistické vízum, tzv. eTV.

S účinností od tohoto data Indie zjednodušila vízový proces pro občany ČR. Vedle klasického indického víza vylepovaného do pasu mohou občané ČR nyní žádat také o elektronické turistické vízum (tzv. eTV). Indické eTV se významně podobá elektronickému systému ESTA v případě cest do USA. Nejde tedy o vízum udělované při příletu, s elektronickým vízem cestující již přicestuje.

Systém eTV spočívá ve vyplnění vízové žádosti a připojení fotografie a datové stránky pasu přes internet, úhradě vízového poplatku prostřednictvím platební karty a obdržení elektronického turistického víza eTV (resp. rozhodnutí o neudělení víza) e-mailem. E-mail s informací o obdrženém eTV musí žadatel vytisknout a prokázat se jím při odbavení na letišti a při příjezdu do Indie.

eTv je možné vyřídit na stránkách https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html, zde získáte více informací k získání eTV víza

Poplatek za vyřízení eTv je 48 USD.

 

Možnost obdržení klasického víza vylepovaného ve formě vízového štítku do cestovního dokladu cestujícího zůstává zachována.

 

Požadavky pro získání klasického víza:

  • cestovní pas s minimální platností 6 měsíců od vstupu do země
  • 1x kopie datové stránky cestovního pasu
  • 1 x vyplněný on-line formulář   - při vyplňování formuláře prosím vždy uveďte jako předpokládanou délku pobytu 6 měsíců
  • 2 x fotografie ve formátu 50mm x 50mm UPOZORNĚNÍ: fotografie musí mít bílé pozadí!
  • rezervace zpáteční letenky
  • u dvouvstupu navíc plán cesty v angličtině a rezervaci přeletové letenky
  • cizinci: potřebují k žádosti doložit trvalý nebo dlouhodobý pobyt v České republice minimálně 2 roky
  • u nezletilých: ověřený souhlas rodičů s vycestováním do Indie / kopii rodného listu dítěte / kopie dokladu rodičů (pro porovnání podpisů uvedených na souhlasu s vycestováním)

POZOR: při vyplňování online žádosti je nutno do systému nahrát sken fotografie, kterou později přiložíte k vytištěné verzi žádosti

Orientační doba vyřízení víza:

  • 2 týdny

Platnost víza:

  • 6 měsíců od data udělení víza

Poplatek ambasádě:

  • standardní vyřízení – 850 Kč / 1 vstup, 2 vstupy na 6 měsíců

Poplatek agentuře:

  • 450 Kč (k zakoupené letence nebo zájezdu v naší kanceláři)
  • 900 Kč (bez letenky)

Ke stažení:

 

Požadavky:

  • cestovní pas s minimální platností 6 měsíců od vstupu do země
  • 1x kopie datové stránky cestovního pasu
  • 1 x vyplněný formulář (je nutné uvést 2 kontakty na osoby v ČR)
  • 1 x fotografie pasového formátu UPOZORNĚNÍ: fotografie musí mít bílé pozadí!
  • rezervace zpáteční letenky
  • cizinci potřebují k žádosti doložit trvalý nebo dlouhodobý pobyt v České republice minimálně 2 roky

Pokud klient neopustí tranzitní prostor, není tranzitní vízum potřeba. O přesné době možného pobytu v tranzitním prostoru se prosím informujte u letecké společnosti.

 

POZOR: při vyplňování online žádosti je nutno do systému nahrát sken fotografie, kterou později přiložíte k vytištěné verzi žádosti

 

Orientační doba vyřízení víza:

  • 2 týdny

Platnost víza:

  • 6 měsíců od vydání s pobytem max.72 hodin od vstupu

 

Poplatek ambasádě:

  • standardní vyřízení – 450 Kč / 1 vstup, 2 vstupy

Poplatek agentuře:

  • 450 Kč (k zakoupené letence nebo zájezdu v naší kanceláři)
  • 900 Kč (bez letenky)

Ke stažení:

 

 POZOR: při vyplňování online žádosti je nutno do systému nahrát sken fotografie, kterou později přiložíte k vytištěné verzi žádosti

 

Požadavky:

  • cestovní pas s minimální platností 6 měsíců od vstupu do země
  • 1x kopie datové stránky cestovního pasu
  • 1 x vyplněný on-line formulář  
  • 1x vyplněný formulář doplňující žádost o business vízum ( viz níže)
  • 2 x fotografie ve formátu 50mm x 50mm UPOZORNĚNÍ: fotografie musí mít bílé pozadí!
  • rezervace zpáteční letenky
  • zvací dopis
  • vysílací dopis v anglickém jazyce*/**
  • cizinci potřebují k žádosti doložit trvalý nebo dlouhodobý pobyt v České republice minimálně 2 roky

* náležitosti vysílacího dopisu: vydán společností na hlavičkovém papíře - musí obsahovat informace o žadateli: jméno, pohlaví, datum narození, státní příslušnost (občanství), číslo pasu; informace o návštěvě žadatele: účel návštěvy, časové rozmezí návštěvy, informace od kdy a jak dlouho ve společnosti žadatel pracuje; informace o zvoucí organizaci nebo společnosti: název zvoucí organizace nebo společnosti, telefonní číslo, adresa

 

**upozornění: v případě vydání vysílacího dopisu společností, která nemá sídlo ( ani pobočku) v ČR, je zapotřebí podat žádost o vízum na indické ambasádě ve státě sídla společnosti

 

Orientační doba vyřízení víza:

  • 2 týdny

Platnost víza:

  • 6 měsíců / 1 rok od data udělení víza

Poplatek ambasádě:

  • standardní vyřízení – 3 850 Kč / 1 vstup a multivstup na 6 měsíců
  • standardní vyřízení – 3 850 Kč / multivstup na 12 měsíců

Poplatek agentuře:

  • 450 Kč (k zakoupené letence nebo zájezdu v naší kanceláři)
  • 900 Kč (bez letenky)

Ke stažení:

 

NEWSLETTER

Nechejte si zasílat akční nabídky letenek
na Váš email

LETENKY.CZ CESTOVÁNÍ JE ZÁBAVA