ZÁKAZNICKÝ SERVIS
NON STOP +420 539 000 290
PO-PÁ 9-18.00,

Víza Srí Lanka

Zajistíme vám VÍZOVÝ SERVIS k letence za zvýhodněnou cenu! Poskytujeme konzultační servis pro získání potřebného víza. Napište nám


Honorary Consulate of the Czech Republic
Delmon Holdings Building, Level 02, No. 15, Mile Post Avenue
Colombo 03

Srí Lanka
+94115055219, +94112685093
+94112685027
czech200­6@sltnet.lk

Velvyslanectví Srílanské demokratické socialistické republiky
Rainergasse 1/2/5
Vienna
A-1040
Rakousko
00431 503 79 88
00431 503 79 93
embassy@srilankaembassy.at

 

Srí Lanka od 1. ledna 2012 mění podmínky pro vstup cizinců na své území a zpoplatňuje krátkodobý pobyt cizinců (do 30 dnů). Každý zájemce o pobyt na ostrově se musí před příjezdem na Srí Lanku elektronicky registrovat na www.eta.gov.lk (ETA=Electronic Travel Authorization).

DĚTI: na děti do 12 let se zpracování ETA registrace nevztahuje.

ETA se vydává prostřednictvím on-line systému, kam není třeba vkládat žádné dokumenty ani kopie pasů. Je požadováno pouze vyplnění všech povinných údajů do on-line formuláře žádosti.

Požadavky:

  • kopie datové stránky pasu s minimální platností 6 měsíců po příletu na Srí Lanku
  • 1× vyplněný formulář
  • rezervace zpáteční letenky

Všichni držitelé odsouhlasené ETA registrace se po příletu musí prokázat:

  • cestovním pase platným min. 6 měsíců po příletu na Srí Lanku
  • potvrzenou zpáteční letenkou
  • dostatečnými finančními prostředky na dobu pobytu (min. 30 USD osoba / den)
  • doporučujeme mít při cestě vytištěnou podobu odsouhlasené ETA registrace s sebou!

Orientační doba vyřízení:

  • 1- 2 týdny

Platnost registrace:

  • 3 měsíce od vystavení na pobyt do 30 dnů s možností prodloužení na místě až na 6 měsíců

Poplatek ambasádě:

  • 30 USD / 1 vstup, 2 vstupy

Poplatek agentuře:

  • 500 Kč

 

Poznámka:

Bude-li se jednat o požadavek na získání víza při příletu, bude poplatek za zprostředkování

35 USD / osoba.

Každý návštěvník se musí prokázat pasem (s platností minimálně 180 dnů v den příjezdu), předložit zpáteční letenku a doložit dostatečné finanční prostředky na dobu pobytu. V systému ETA vyplní požadované osobní údaje, číslo pasu, jeho platnost a předpokládané datum příjezdu a odjezdu. Na jím zadané kontaktní údaje pak dorazí vyrozumění o přijaté platbě a souhlas se vstupem na území Sri Lanky, který platí 3 měsíce.

Ke stažení:

srí-lanka-zadost-o-vizum.pdf

 

NEWSLETTER

Nechejte si zasílat akční nabídky letenek
na Váš email

LETENKY.CZ CESTOVÁNÍ JE ZÁBAVA